General Consult Grup - Servicii la un inalt nivel profesional
  Detectare pierderi de energie
   Prin utilizarea camerei portabile de termoviziune in infrarosu:
 
Detectare pierderi de agent termic, blocaje, izolatii deficitare si depuneri de reziduri la conducte si rezervoare, verificarea etanseitatii vanelor.
Testare instalatii, tablouri de distributie, celule de joasa, medie si īnalta tensiune, sisteme de bare colectoare, turbine, generatoare, transformatoare, bobine de compensare, cabluri, izolatori, contactoare.
Depistarea zonelor de supraīncalzire a circuitelor, testarea componentelor si a contactelor.
Depistarea supraīncalzirii bobinajelor cauzate de suprasarcina sau izolatie defectuoasa, blocaje sau functionare greoaie la elementele subansamblelor rotative gen lagare, rulmenti, axe, transmisii, cauzate de lubrifiere slaba, dezechilibrarea sistemelor īn miscare.
Constructii (identificare surse de umezeala, detectare pierderi de caldura, izolatii slabe, testarea instalatiilor īncalzire, de ventilatie si de aer conditionat, identificarea punctelor slabe ale structurilor, audit energetic.
Permit masuratoarea de la distanta, fara contact prin infrarosu testarea este nedistructiva pentru obiectele vizate si poate fi repetata de cāte ori este necesar.
Asigura mentenanta predictiva a echipamentelor, defectele fiind depistate īn faza incipienta, īnainte de a produce pierderi cu costuri mari.
Inspectia se realizeaza rapid, fara a scoate instalatia din functiune.
Prima Pagina   :   Companie   :   Servicii   :   Portofoliu   :   Contact Web Design by Media Serv